Webshop

Auto Shampoo: De meeste van onze shampoo's zijn PH neutraal, dit wil eigelijk zeggen wax en sealant veilig. Je zal dus door de wekelijkse wasbeurt de eventuele waxlaag niet aantasten. Wanneer dit niet zo is zal het er altijd bij vermeld staan. 


Quick Detailer: Deze word meestal gebruikt om wat vingerafdrukken of stof van de wagen te halen, ook kan u deze gebruiken om na de wasbeurt uw bestaande waxlaag een boost te geven en wat glans aan de lak toe te voegen.


Spraywax: De meest eenvoudige manier om wax aan te brengen op uw koetswerk. Opsprayen, even wachten en afnemen. De standtijd van een spraywax is 4 tot 6 weken. Alle waxen zorgen voor meer glans en een water/vuil afstotende lak


Cremewax: Deze brengt wat meer werk met zich mee maar de standtijd zal ook langer zijn dan bij de spraywax, nl 2-3 maanden. Deze worden best aangebracht met een applicator en afgenomen met een microvezel doek


Harde wax: Deze is de meest arbeidsintensieve wax maar zal ook de beste resultaten en standtijd geven. De standtijd gaat van 4-6 maanden zijn. Aanbrengen zoals de cremewax maar door de harde structuur gaat het iets meer moeite kosten.


Sealant: Een sealant zorgt voor een verzegeling van de lak, in tegenstelling tot wax gaat deze minder gericht zijn op glans maar meer op bescherming tegen oa UV stralen, vogeluitwerpselen, vervuiling, etc Afhankelijk van de gekozen Sealant kan je deze opsprayen of aanbrengen met een applicator. De meeste sealants moeten ook even inwerken voor je ze afneemt.

Wanneer u de wagen behandeld met wax of sealant kan u best een PH neutrale shampoo gebruiken, deze zal de wax of sealant niet afbreken en de standtijd van de laag niet beinvloeden


Leder reiniger zal steeds sterker zijn dan reiniger inclusief bescherming. Als onderhoudsreiniger kan u perfect voor de tweede kiezen, als u echter zeer vervuild leer hebt kan u beter een sterke reiniger gebruiken en afwerken met een beschermende laag.


Coatings: De coatings die wij aanbieden in de webshop zijn eenvoudig aan te brengen en komen in een volledige set met gebruiksaanwijzing. De standtijd van een coating is afhankelijk van het gekozen product. De gemiddelde coating houd 2 jaar stand (trims, wheels, window, leather)


Clay: Clay is klei, maar speciaal ontwikkeld om vastzittende vervuiling van de lak te halen zodat uw lak perfect proper is en glad aanvoeld. Bij Clayen is het noodzakelijk een glijmiddel (luber) te gebruiken zodat de Clay goed over het oppervlak glijd. Clay is te verkrijgen in verschillende sterktes, de meest sterke kunnen veegkrasjes maken op zachte lak. Indien u niet zeker bent welke u nodig hebt neem dan zeker contact op.


OPENINGSUREN


Maandag-Vrijdag: 17u-21u

Zaterdag: 08u-21u

Zondag: 08u-16u

GET CLEAN


Adres: Grote Baan 423,

2235 Hulshout

Telefoon: +32498342750

Email: Bart@sudsnpolish.be

FOLLOW US


Suds 'N Polishes shop


Welkom in onze webshop waar u de alle reinigingsproducten kan terug vinden links boven bij de categorieën. Heeft u vragen over een specifiek product, of ziet u de bomen niet meer door het bos mag u steeds contact opnemen voor verdere informatie. 


Bestellingen worden verstuurd via Bpost en gaan de volgende dag in de bus. Afhalen is steeds mogelijk op afspraak.
Uw order wordt gratis verstuurd vanaf €50. Betaalmogelijkheden online zijn Bancontact, Sofort, Visa en Mastercard. Bij Afhaling de bancontact app, payconic of cash.


Onderaan hebben we ook een verklarende tekst gezet zodat u weet welk product welke functie en eigenschap heeft, zo kan u makkelijker uw keuze maken.

Wij gebruiken geen cookies, die zijn voor het cookiemonster.

ok, smakelijk coo