Services

Coating Pakket


Bij het coatingpakket gaan we de wagen wassen, clayen, polijsten in meerdere stappen en coaten. Onze coating heeft een standtijd van +-3 jaar.

De velgen en trims en ramen krijgens enveneens een coating mee waardoor uw hele wagen beschermd is en makkelijker te reinigen is


Krasvrije wasbeurt


We beginnen met de velgen, banden en wielkassen te reinigen. Daarna gaan we de wagen eerst inschuimen om de meeste vervuiling los te weken. Na het spoelen gaan we deze krasvij te wassen met een neutrale shampoo, dit om eventuele waxlagen niet aan te tasten. We besteden hierbij ook wat extra aandacht aan de details zoals groene aanslag (mos) aan de ramen en tussen de spleten van het koetswerk. De wagen wordt gedroogd met een microvezel handdoek om ook krasvrij te drogen. De binnenslagen van de wagen worden eveneens gereinigd.

Om alles mooi af te werken worden de banden gevoed en mooi zwart gemaakt en krijgt de wagen een spraywax voor wat extra bescherming.  Deze wasbeurt neemt ongeveer twee uur in beslag.

Indien de velgen zwaar vervuild zijn kan dit nog wat uitlopen daar we streven naar een perfect resultaat.


Clay


De volgende stap na de wasbeurt is het clayen van de lak. Hierbij gaan we vuildeeltjes die vast zitten op de lak verwijderen en zo uw lak glad maken. Hierna brengen we een wax of sealant aan (of beide). Let wel op dat deze behandeling de krassen in de lak niet gaat verwijderen noch opvullen. Wel word deze beter water en vuil afstotend wat latere wasbeurten ten goede komt en u langer met een glanzende wagen kan rijden.

Polish


In samenspraak overlopen we de polijststappen die ondernomen kunnen worden en wat uw verwacht resultaat is. Aan de hand hiervan beslissen we welke polijstbeurt de wagen nodig heeft. Na de behandeling krijgt de laklaag een sealant en wax laag waardoor de lak beschermd is en langer water en vuil afstotend word. Krassen die door de kleurlaag zijn gegaan kan ik helaas niet wegpolijsten, deze worden echter wel minder zichtbaar.

Interieur


Bij de basis reiniging gaan we het interieur stofzuigen en vlekken verwijderen van het dashboard en panelen alsook de ramen streepvrij reinigen.

Bij de uitgebreide versie gaan we ook stoffen zetels een dieptereiniging geven of leder reinigen en voeden. Ook de vloermatjes worden weer als nieuw gemaakt.

Indien een opfrissing niet volstaat maar een volledige interieurreiniging niet gewenst is word er besproken wat de verwachtingen zijn en de prijs hierop afgesteld. Niet elk interieur is even vervuild dus hoeft u niet te kiezen tussen basis en volledige reiniging.

Motorruimte


Reinigen van de motorruimte en opfrissen van de panelen

Uw vrachtwageninterieur kunnen we ook onder handen nemen, van opfrissen tot een volledige reiniging.


Varia


Ook voor details kan u bij ons terecht. Dit kan gaan van het opfrissen van metaal en chrome delen, reinigen en beschermen van de velgen tijdens de zomer/winter wissel, lakcorrectie zonder volledige polish (enkel paneel), enz

Neem contact op voor informatie

Wielen coaten


Het coaten van de wielen zal ze beschermen tegen remstof, zouten en vervuiling.
Bij de wielcoating worden zowel de spaken als de tunnels gecoat wat ze eenvoudiger te reinigen maakt en dit gedurende 2jaar.

OPENINGSUREN


Maandag-Vrijdag: 17u-21u

Zaterdag: 08u-21u

Zondag: 08u-16u

GET CLEAN


Adres: Grote Baan 423,

2235 Hulshout

Telefoon: +32498342750

Email: Bart@sudsnpolish.be

FOLLOW US

Wij gebruiken geen cookies, die zijn voor het cookiemonster.

ok, smakelijk coo